Zajednička sjednica Povjerenstva za politiku plaća, porezni sustav i životni standard i Povjerenstva za zakonodavstvo, kolektivne pregovore i zaštitu prava

6. srpnja 2012.

Zajednička sjednica Povjerenstva za politiku plaća, porezni sustav i životni standard i Povjerenstva za zakonodavstvo, kolektivne pregovore i zaštitu prava održat će se u ponedjeljak 9. srpnja 2012., s početkom u 10 sati, u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, Ulica grada Vukovara 78.

Povjerenstva će razmotriti Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, te prijedlog zakona o izmjenama Zakona o plaćama u javnim službama, s konačnim prijedlozima oba zakona.

Povjerenstvo za zakonodavstvo, kolektivne pregovore i zaštitu prava, u zasebnom dijelu sjednice,  inače 17. po redu, razmotrit će i Nacrt konačnog prijedloga Zakona o kriterijima za sudjelovanje u tripratitnim tijelima i reprezentativnosti za kolektivno pregovaranje.

Povjerenstvo za politiku plaća, porezni sustav i životni standard, u zasebnom će dijelu sjednice, koja je tom povjerenstvu druga, izabrati koordinatora/icu i zamjenike/ice koordinatora/ice.